Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto, jos koet meikkaamisen hankalaksi, sinulla on meikkiallergioita tai et jostain syystä voi käyttää meikkiä (esimerkiksi urheiluharrastus). Kestopigmentointi on miltei kivuton toimenpide, sillä pigmentoitava alue puudutetaan kahdella eri puuduttavalla voiteella. Kestopigmentoinnin kesto on ihosta riippuen 2-5 vuotta.

Kulmakarvat

Monilla kulmakarvat harventuvat iän myötä. Kulmakarvojen pigmentoinnilla saadaan aikaan menetetty tuuheus tai sillä voidaan tuoda esiin kulmakarvojen toivottuja muotoja. Toisilla taas kulmakarvat ovat erittäin vaaleat, jolloin niihin voidaan lisätä väriä kulmien kestopigmentoinnilla. Kulmien kestopigmentointiin käytössä on kaksi erilaista pigmentointitekniikkaa: 3d karvatekniikka sekä klassinen täyttötekniikkaa. Asiakas voi näistä kahdesta pigmentointitekniikasta valita sopivimman.

Eyeliner

Huonontunut näkö vaikeuttaa meikkaamista. Eyelinereiden kestopigmentointi on hyvä valinta huononäköiselle. Kestopigmentointi nopeuttaa ja helpottaa aamurutiineja ja ne antavat mahdollisuuden kiireettömään aamuun kahvi- tai teekupin kanssa. Eyelinereistä voi tehdä erittäin luonnolliset laittamalla erittäin ohuen viivan ripsityveen tai halutessaan pigmentoitavan silmiin sekä tyyliin sopivat vähän paksummat eyelinerit.

Pigmentointiin voi yhdistää ripsienpidennykset, jolloin valmis meikki on jo herätässä ja voi nauttia pidemmistä aamu-unista tai harrastaa huoletta hikiliikuntaa ilman pelkoa että meikit valuvat pitkin poskia.

Huultenrajaus

Iän myötä huulenraja voi haalistua tai jopa hävitä miltei kokonaan. Tähän sopii mainoisti kestopigmentoidut huultenrajaukset. Kestopigmentoimalla huultenrajoja voi myös korjata epäsymmetrisiä huulia. Käytän huulienpigmentoinnissa häivytystekniikkaa, jolloin rajat eivät ole niin selkeät eikä huulissa tarvitse aina olla huulipunaa. Huulien pigmentoinnin kanssa sopii mainiosti huultentäyttö hyoluronin avulla, jolloin huulistasi tulee täyteläisemmät. Huomioi että täyttö tulee suorittaa pigmentoinnin jälkeen.

Hinnasto

 • Kulmien pigmentointi
 • 420
 • Hinta sisältää alv.24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävän vahvistuksen.
 • Eyeliner + tyvirajaus
 • 350
 • Eyeliner + tyvitäyttö
 • 450
 • Hintoihin sisältyy alv.24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävät vahvistukset.
 • Huulien pigmentointi
 • 420
 • Hinta sisältää alv.24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävän vahvistuksen.

Aloitus

Pigmentointi alkaa asiakkaan toiveiden mukaisen muodon ja värin suunnittelulla. Hyväksytyn suunnitelman jälkeen piirretään ensin meikkikynällä kulmakarvat ja asiakkaan hyväksyessä mallin puudutamme alueen puudutusvoiteella. Puudutuksen jälkeen pigmentoimme kulmat. Käyttämäni ruskeat pigmentointivärit eivät muutu punaiseksi.

Kestopigmentoinnin ja tatuoinnin ero

Pigmentointeja voidaan tehdä kahdella tapaa: tatuoimalla sekä pigmentoimalla. Teen pigmentointeja pigmentointitekniikalla, sillä se antaa mahdollisuuksia tulevaisuuden toiveille ja muutoksille. Tatuoinnissa väripigmentti viedään syvemmälle ihoon kuin kestopigmentoinnissa. Kestopigmentoinnin etu on pigmentointivärin haalistuminen, jolloin se tuo mahdollisuuden muuttaa pigmentoinnin sijaintia ja muotoa kasvojen muuttuessa. Tatuoidut pigmentoinnit ovat ikuiset eikä muutoksia voi kasvojen muuttuessa tehdä. Iän myötä ihon ja hiusten väri muuttuu jolloin pigmentointienkin sävyä on hyvä muuttaa.

Iän myötä myös kulmat laskeutuvat, jolloin kulmapigmentoinnin nostamisella on hyvä kohottaa katsetta. Sijainnin tai muodon muuttaminen ei ole mahdollista tatuointiväreillä tehdyillä kulmilla. Kestopigmentoinnin etu on värin haalistumisella on enemmän hyötyä.

Kestopigmentointivärien ja tatuointivärien erona ovat erikokoiset molekyylit. Kestopigmentointiväri sisältää pienempiä molekyylejä, jotka mahdollistavat tarkkoja viivoja. Tatuointiväreillä raja ei ole niin tarkka johtuen isommista molekyyleistä.