Rakennekynnet

Rakennekynnet soveltuvat kaikenikäisille, ja ne antavat kauniin sekä huolitellun ulkonäön käsillesi. Rakennekynnet saavat olosi tuntumaan naisellisemmalta ja itsevarmemmalta, ja kauniita käsiä voi esitellä ylpeydellä. Kynnet on mahdollista laittaa miltei jokaiselle, myös niille joilla on ongelmana kynsienpureskelu, kynsivaurio, liuskottuvat kynnet tai jokin muu ongelma lukuunottamatta kynsisairauksia. Rakennekynsistä saamme muottitekniikalla erittäin kestävän ja luonnollisen lopputuloksen. Tämä mahdollistaa myös sen että lyhyeksikin pureskeltuihin kynsiin saadaan lisäpituutta.

Käyttämäni geelitekniikka on kestävä, joustava ja samalla myös hellävarainen vaihtoehto. Kouluttaudun jatkuvasti pysyäkseni ajantasalla, sillä trendit muuttuvat ja tekniikat kehittyvät. Rakennekynsillä voimme vahvistaa jo olemassa olevia kynsiä, jolloin kynsistä on helppoa kasvattaa pidemmät ilman lohkeilua. Kynsienkoristelussa vain mielikuvitus on rajana.

Oikein laitettuna sekä poistettuna rakennekynnet eivät vaurioita luonnonkynttä. Rakennekynsien huoltoväleiksi suositellaan ensimmäisestä laitosta kolme viikkoa ja jatkossa 4-5 viikkoa riippuen oman luonnonkynnen kasvuvauhdista.

Hinnasto

 • Rakennekynnet
 • Rakennekynnet
  100 €
 • Huolto
  70 €
 • Huolto värikärjellä
  75 €
 • Yhdenkynnen korjaus kahden viikon jälkeen
  10 €
 • Geelilakkaus
 • Geelilakkaus yhdellä värillä
  50 €
 • Geelilakkaus ranskalainen
  60 €
 • Geelilakan poisto + lakkaus
  40 €
 • Geelilakkaus varpaisiin 55 €
 • Ranskalainen 65 €

Rakennekynnen koristelu, muoto ja pituus

Rakennekynsien muoto, pituus ja väritys suunnitellaan asiakkaan työn, harrastuksien ja toiveiden perusteella. Kynsistä on mahdollisuus saada erittäin luonnolliset tai koristeelliset. Toiset pitävät siitä, että kädet näyttävät luonnollisilta ja huollitelluilta. Toisille työ vaatii kynsien luonnollisuutta ja kolmansille kynnet ovat kuin asuste.

Kynsistä ei koskaan tarvitse tulla samannäköisiä kuin edellisillä kerroilla. Värejä on hyvin laaja valikoima, ja mahdollisuuksia koristeluihin ja koristelutapoihin on rajaton määrä. Koristeluissa hyödynnetään One stroke -maalauksia, geelimaaleja, erilaisia kynsikoruja, akryyliä ja erivärisiä ja kokoisia glittereitä sekä Swarowskin kristalleja. Kynnet voivat myös tehdä monivärisiksi, eikä jokaisen kynnen tarvitse edes olla samanlainen.

Geelilakkaus

Geelilakkaus on kynsilakkaa, joka on geelimuodossa. Siitä käytetään myös nimeä shelack. Geelilakkaus mahdollistaa oman kynnen kasvun, mutta sen tarkoituksena ei ole tehdä kynteen lisäpituutta. Omaan kynteen saadaan pituutta rakennekynsien avulla.

Geelilakka kuivatetaan Led-lampun avulla, joka mahdollistaa nopean ja pysyvän lopputuloksen. Lakkaukseen kuluu aikaa 30 minuuttia ja sen kesto on noin kaksi viikkoa. Rakennegeelillä sekä geelilakalla on mahdollista geelata myös varpaita.

Olen voittanut junioreiden SM kultaa kynnet-sarjassa vuonna 2010.

microblading kestopigmentointi lahti helsinki