Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä käytän kahta eri tekniikkaa:

 • Volyymitekniikkaa
 • Yksittäisten ripsien tekniikkaa

Volyymitekniikka

Volyymitekniikkaa hyödynnettäessä erittäin ohuista kuituripsistä muodostetaan viuhka joka asetetaan asiakkaan luonnonripsiin. Volyymiripsiä suosittelen asiakkaille, joilla oma ripsenkasvu on vähäistä. Volyymiripsillä voimme luoda ohuisiin ripsiin tuuheamman vaikutelman. Kuitujen keveys mahdollistaa sen, että luonnonripseen pystyy laittamaan useamman ripsen vahingoittamatta omaa luonnonkarvaa.

Ripsien määrä vaihtelee 2-7 ripseen/luonnon ripsi. Sopiva määrä ripsiä määräytyy vasta, kun näen kuinka vahvat omat luonnonripset ovat. Usein viuhkassa on kolme ripseä. Ripset näyttävät ja tuntuvat erittäin luonnollisilta ja kevyiltä, eivätkä ne haittaa näkökenttää. Volyymitekniikassa käytän vain 0.07mm paksuisia karvoja, mutta ripsien pituuteen voi esittää toiveita.

Pituus katsotaan asiakkaan omiin ripsiin sopiviksi. Kaarevuudessakin on eri vaihtoehtoja ja sekin vaihtelee sen mukaan, mitä asiakkaan ripset vaativat.

Yksittäiset ripset

Toinen vaihtoehto volyymitekniikalle on yksittäisten ripsien laittaminen. Yksittäisten ripsien laitossa asennetaan yksi kuitu/ripsi. Ripsikuiduissa on mahdollisuus valita erilaisista paksuuksista, kaarevuuksista ja pituuksista. Kuitujen pituus, kaarevuus ja paksuus katsotaan asiakkaan toiveet ja luonnonripsien vahvuus huomioonottaen. Tarkoitus on saada mahdollisimman luonnolliset ja kestävät ripsien pidennykset.

Ripsienpidennykselläkin on mahdollisuus räväyttää ja siihen on mahdollista lisätä erivärisiä raitoja, tai jopa glitteriripsiä. Mahdollista on myös koristaa ripset yksittäisillä ja pienillä ripsienpidennyksiin soveltuvilla Swarowskin kristalleilla.

Ripsienpidennykset ovat erittäin huoleton ja helppo tapa pitää itseään huolitellun näköisenä. On mukava käydä uimassa ja urheilemassa ilman että ripsivärit ovat poskella.

Ripsien pidennysten kanssa ei tule käyttää tavallisia ripsivärejä. Niiden meikkaamiseen on mahdollista ostaa kuiduille tarkoitettuja erikois-ripsivärejä.

Hinnasto

 • Volyymiripset
 • Volyymiripset 140 €
 • Volyymiripsethuolto alk.
  65 €/2 viikkoa
  75 €/3 viikkoa
  85 €/4 viikkoa
  95 €/5 viikkoa
 • Ripsien poisto 40 €
 • Ripsienpidennykset yksittäisillä ripsillä
 • Uudet ripsienpidennykset 120e
 • ripsihuollot alk.
  55 €/2 viikkoa
  65 €/3 viikkoa
  75 €/4 viikkoa
  85 €/5 viikkoa

  Jos ripsistäsi puuttuu 80 % hoidolle tulee uusien ripsien hinta.

 • Ripsien poisto 40 €

Ripsipidennysten hoito ja huolto

Oikein laitettuna ripsienpidennykset eivät vahingoita luonnon ripsiä. Ripsien hoito on tärkeää, eikä kahteen ensimmäiseen päivään tule saunoa, sillä liima ei ole vielä täysin kuivunut. Kosteus ja lämpö vaikuttavat negatiivisesti pysyvyyteen.

Ripsiä ei tule itse repiä irti eikä hangata. Hankaaminen rikkoo mekaanisesti ripsien kiinnittämiseen käytettävää liimaa ja ripsikuidut irtoavat tällöin helpommin. On myös hyvä välttää vatsallaan nukkumista .

Ripsienpidennykset näyttävät hyvältä ja huolitelluilta kun niitä huolletaan 2-4 viikon välein. Ripsien huoltoväli riippuu asiakkaan omien ripsien elinkaaresta ja kuidun pysyvyydestä luonnonripsissä. Normaali ripsien elinkaari on 8-11 viikkoa.