ColorX-pigmentoinnin poisto

Onko kestopigmentoinnin tai microbladingin väri muuttunut tai hoidon tulos ei vastannut odotuksiasi?

Pigmentointeja tai microbladingeja voidaan poistaa osittain tai kokonaan. Käytän pigmentointien poistoon Color X -menetelmää, joka perustuu elimistömme tuottamaan fysiologiseen maitohappoon. Color X -hoidon etuja on sen tehokkuus kaikille erilaisille pigmenteille, toimenpiteen hyvä siedettävyys sekä nopeat tulokset.

 

Color X -hoito

Color X -hoito on patentoitu kestopigmentoitujen ja microblading-kulmien poistomenettely, jolla pystytään poistamaan eri muotoisia ja värisiä kulmia. Poistoaine viedään ihoon pigmentointikoneen avulla, joka huomattavasti hellävaraisempi sekä kivuttomampi ratkaisu kuin laser. Menetelmä on myös laserpoistoa nopeampi ja kustannustehokkaampi.

Tätä menetelmää käyttäen väripigmentit saadaan poistettua kudoksesta kokonaan ilman lympha-järjestelmää, joten vanhojen pigmenttien mahdollisesti haitalliset ainesosat eivät rasita kehoasi.

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien määrästä ihossa. Jos kulmakarvoja on pigmentoitu useammin, vaativat ne myös useamman hoidon. Käytettyjen pigmenttien tuotemerkillä, värisävyllä tai pigmentointien iällä ei ole merkitystä.

 

Miten pigmentointi poistetaan?

Kestopigmenttejä ja microblading-kulmia poistettaessa ihoon viedään Color X -poistoainetta pigmentointikoneen avulla. Color X -hoito perustuu elimistömme tuottamaan fysiologiseen maitohappoon, joka haihtuu aineenvaihduntaamme ilman haitallisia jäämiä. Jokainen käsitelty alue on max. n. 0,5cm x 0,8cm ja ihon pintakerron poistetaan alle 1mm syvyydeltä. Hoidossa iholle tulevat pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia.

 

Kuinka monta kertaa pigmentoinnin poisto tulee tehdä?

Pigmentoinnin poisto on prosessi, johon vaikuttavat käytetty pigmentti sekä syvyys johon pigmentti ihossa on viety. Myös pigmentointien määrä vaikuttaa tarvittaviin hoitokertoihin.

 

Kuinka nopeasti kulmat paranevat poiston jälkeen?

Paranemisen kesto vaihtelee, sillä siihen vaikuttaa ihotyyppi, ihon kunto ja immuunijärjestelmä. Yleensä parantuu 6-12 viikon aikana. Käsitellyn alueen punoitus voi kestää huomattavasti kauemmin niillä, joiden haavat paranevat hitaammin. Jälkihoito-ohjeistusta tulee noudattaa, sillä tämä edesauttaa käsiteltyjen alueiden paranemista huomattavasti.

Suosittelen käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Liian tiheästi toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä, joten on ehdottoman tärkeä antaa ihon palautua toimenpiteen jälkeen.

Hinnasto

Color X -pigmentoinnin poisto 149€/ kerta

Tietyt pigmentoinnin poistot voivat vaatia useita hoitokertoja, hinta sisältää alv. 24%