Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto, jos koet meikkaamisen hankalaksi, sinulla on meikkiallergioita tai et jostain syystä voi käyttää meikkiä esimerkiksi työn tai urheiluharrastuksen takia. Kestopigmentoinnin kesto on ihosta riippuen noin 2-5 vuotta. Pigmentointi helpottaa aamurutiineja ja nopeuttaa päivittäistä meikkaamista näyttäen luonnolliselta myös meikittöminä päivinä.

Pigmentointien tekoon käytän sveitsiläisen Swiss Colorin värejä. Swiss Colorin värit ovat täysin puhtaita raskas­me­tal­leista sekä rauta­ok­si­deista. Tuote valmistetaan Sveitsissä ja täyttää tarkat laatu­vaa­ti­mukset täysin. Väri haalistuu nätisti ajansaatossa jättämättä sinisiä tai punaisia jäämiä.

Huom! Mikäli käytössäsi on isotretinoiini-lääkitys (kuten Roaccutan), odota puoli vuotta lääkityksen jälkeen ennen kestopigmentointia.

Kulmakarvojen kestopigmentointi

Kulmakarvojen pigmentoinnilla voidaan esimerkiksi palauttaa menetetty tuuheus, täyttää harventuneiden kulmakarvojen kolot tai tuoda esiin toivottuja muotoja. Kestopigmentoinnilla saadaan myön erittäin vaaleisiin kurmakarvoihin väriä.

Kulmien kestopigmentointiin on käytössä muutamia erilaisia pigmentointitekniikoita

  • 3D-karvatekniikka
  • Shadow-tekniikka
  • Powder brows, eli puuterikulmat
  • Hybridikulmat

3D-karvatekniikka

3D-karvatekniikkaa hyödynnettäessä kulmiin piirretään ohuita yksittäisiä karvoja. Viivat pigmentoidaan iholle mukailemaan karvojen kasvun suuntaa. Myös 3D pigmentoinniksi kutsutut pigmentoinnit näyttää luonnolliselta, vaikka kulmakarvojen kasvu olisi hyvin vähäistä tai karvoja ei löytyisi ennestään laisinkaan. Karvatekniikka sopii myös täydentämään ennestään tuuheita kulmia, jatkamaan kulmakarvoja sekä epäsymmetrian korjaamiseen.

Shadow-tekniikka

Shadow-tekniikassa kulmia väritetään tasaisemmin. Lopputulos on microbladingia tai 3D-pigmentointia vahvempi ja meikatumman näköinen. Shadow-tekniikalla voidaan tehdä niin luonnollista ja vaaleaa lopputulosta, kuin tummaa ja enemmän meikatun näköistä.

Powder brows eli puuterikulmat

Niin sanottu häivytystekniikka, eli powder brows-tekniikalla kulmakarvoihin saadaan pehmeä ja puuterimainen lopputulos. Tekniikalla on mahdollista tehdä niin todella pehmeää ja vaaleaa jälkeä, kuin todella näyttävä lopputulos. Powder Brows -tekniikassa kulmapigmentointi tehdään häivyttäen eikä kulmakarvoihin tule lainkaan ääriviivaa.

Tekniikka on hellävarainen, joten se sopii kaikille ihotyypeille. Tämä on myös hyvä tekniikka rasvoittuvalle iholle ja niille, kenellä on ongelmia microblading tai 3D-pigmentointien pysyvyyden kanssa.

Hybridikulmat

Hybridikulmat ovat microbladingin ja puuterikulmien yhdistelmä, joissa kulmien alkuosaan tehdään microblading-tekniikalla karvat ja loppuosa muotoillaan puuteritekniikalla. Lopputulos on luonnollinen ja kaunis.

Eyeliner

Huonontunut näkö voi vaikeuttaa meikkaamista, minkä takia eyelinereiden kestopigmentointi voi olla hyvä vaihtoehto huononäköiselle. Eyelinereistä voidaan tehdä erittäin luonnollisen näköiset kestopigmentoimalla erittäin ohuet viivat ripsityveen, tai halutessaan asiakas voit valita tyyliisi sopivat hieman paksummat eyelinerit.

Pigmentointiin voi yhdistää ripsienpidennykset, jolloin meikki on valmis jo herättäessä ja voit rauhassa nauttia pidemmistä aamu-unista. Voit myös huoletta harrastaa hikiliikuntaa ilman pelkoa siitä, että meikit valuvat pitkin poskia.

Huulten pigmentointi

Iän myötä huulten raja voi haalistua, tai jopa hävitä miltei kokonaan. Huulten rajaa voidaan vahvistaa ja korostaa kestopigmentoidulla huultenrajauksella. Kestopigmentoinnilla voidaan korjata myös epäsymmetrisiä huulia. Käytän huulten pigmentoinnissa häivytystekniikkaa, jolloin rajat eivät ole niin selkeät, eikä huulissa tarvitse aina käyttää huulipunaa. Huulet voidaan myös pigmentoida kauttaaltaan sinun toiveiden mukaisesti.

Hinnasto

Kulmien 3D-karvatekniikka 490€

Kulmien kestopigmentointi 3D-karvatekniikalla. Lahdessa hinta on 440€. Hinta sisältää alv. 24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävän vahvistuksen.

Kulmien Powder-tekniikka 440€

Kulmien kestopigmentointi Powder-tekniikalla. Lahdessa hinta on 420€. Hinta sisältää alv. 24%.

Yhdistelmätekniikka eli hybridikulmat 460€

Kulmien pigmentointi yhdistelmätekniikalla. Hinta sisältää alv. 24%.

Kestopigmentoinnin 1,5-vuotisvahvistus 260€

Lahdessa tehdään vuosivahvistuksena 240€. Hinta sisältää alv. 24%.

Eyeliner 390€

Hintoihin sisältyy alv. 24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävät vahvistukset.

Soft-liner 450€

Hintoihin sisältyy alv. 24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävät vahvistukset.

Cat-liner 420€

Hintoihin sisältyy alv. 24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävät vahvistukset.

Huulien pigmentointi 590€

Hinta sisältää alv. 24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävän vahvistuksen.