Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto, jos koet meikkaamisen hankalaksi, sinulla on meikkiallergioita tai et jostain syystä voi käyttää meikkiä esimerkiksi urheiluharrastuksen takia. Kestopigmentointi on miltei kivuton toimenpide, sillä pigmentoitava alue puudutetaan puuduttavalla voiteella ennen toimenpidettä. Kestopigmentoinnin kesto on ihosta riippuen noin 2-5 vuotta.

Kulmakarvat

Monilla kulmakarvat harventuvat iän myötä. Kulmakarvojen pigmentoinnilla voidaan esimerkiksi palauttaa menetetty tuuheus, tai tuoda esiin toivottuja muotoja. Toisilla taas kulmakarvat ovat erittäin vaaleat, jolloin niihin voidaan lisätä väriä kulmien kestopigmentoinnilla. Kulmien kestopigmentointiin on käytössä kaksi erilaista pigmentointitekniikkaa: 3D-karvatekniikka sekä Shadow-tekniikka. 3D-karvatekniikkaa hyödynnettäessä kulmiin piirretään selkeitä karvoja, kun taas Shadow-tekniikassa kulmia väritetään tasaisemmin, mikä saa lopputuloksen näyttämään meikatummalta. Näistä kahdesta asiakas voi valita itselleen sopivamman.

Eyeliner

Huonontunut näkö voi vaikeuttaa meikkaamista, minkä takia eyelinereiden kestopigmentointi voi olla hyvä vaihtoehto huononäköiselle. Kestopigmentointi nopeuttaa ja helpottaa aamurutiineja, ja ne voivat mahdollistaa toivotun rauhallisen aamun kahvi- tai teekupin kera. Eyelinereistä voidaan tehdä erittäin luonnollisen näköiset laittamalla erittäin ohuet viivat ripsityveen, tai halutessaan asiakas voi valita tyyliinsä sopivat hieman paksummat eyelinerit.

Pigmentointiin voi yhdistää ripsienpidennykset, jolloin meikki on valmis jo herättäessä ja voit rauhassa nauttia pidemmistä aamu-unista. Voit myös huoletta harrastaa hikiliikuntaa ilman pelkoa siitä, että meikit valuvat pitkin poskia.

Huulten pigmentointi

Iän myötä huulten raja voi haalistua, tai jopa hävitä miltei kokonaan, mitä voidaan peittää kestopigmentoidulla huultenrajauksella. Kestopigmentoinnilla voidaan korjata myös epäsymmetrisiä huulia. Käytän huulten pigmentoinnissa häivytystekniikkaa, jolloin rajat eivät ole niin selkeät, eikä huulissa tarvitse aina käyttää huulipunaa. Huulet voidaan myös asiakkaan niin halutessa pigmentoida kauttaaltaan.

Hinnasto

 • Kulmien pigmentointi
 • 420
 • Hinta sisältää alv.24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävän vahvistuksen.
 • Kestopigmentoinnin vahvistus
 • 190
 • 12-18 kk, hinta sisältää alv.24%.
 • Eyeliner + tyvirajaus
 • 350
 • Eyeliner + tyvitäyttö
 • 450
 • Hintoihin sisältyy alv.24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävät vahvistukset.
 • Huulien pigmentointi
 • 420
 • Hinta sisältää alv.24% sekä kahden kuukauden sisällä tehtävän vahvistuksen.

Aloitus

Pigmentointi alkaa asiakkaan toiveiden mukaan muodon ja värin suunnittelulla. Hyväksytyn suunnitelman jälkeen piirretään ensin meikkikynällä kulmakarvat, ja asiakkaan hyväksyessä mallin, puudutamme alueen puudutusvoiteella. Puudutuksen jälkeen pigmentoimme kulmat. Käyttämäni ruskeat pigmentointivärit eivät muutu punaisiksi.

Kestopigmentoinnin ja tatuoinnin ero

Pigmentointeja voidaan tehdä kahdella tapaa: tatuoimalla sekä pigmentoimalla. Teen pigmentointeja pigmentointitekniikalla, sillä se antaa mahdollisuuksia tulevaisuuden toiveille ja muutoksille. Tatuoinnissa väripigmentti viedään syvemmälle ihoon kuin kestopigmentoinnissa. Kestopigmentoinnin etu on pigmentointivärin haalistuminen, jolloin se tuo mahdollisuuden muuttaa pigmentoinnin sijaintia ja muotoa kasvojen muuttuessa. Tatuoidut pigmentoinnit ovat ikuiset eikä muutoksia voi kasvojen muuttuessa tehdä. Iän myötä ihon ja hiusten väri muuttuu, jolloin pigmentointienkin sävyä on hyvä muuttaa.

Iän myötä myös kulmat laskeutuvat, jolloin kulmapigmentoinnin nostamisella on hyvä kohottaa katsetta. Sijainnin tai muodon muuttaminen ei ole mahdollista tatuointiväreillä tehdyillä kulmilla. Kestopigmentointivärien ja tatuointivärien erona ovat erikokoiset molekyylit. Kestopigmentointiväri sisältää pienempiä molekyylejä, jotka mahdollistavat tarkkoja viivoja. Tatuointiväreillä raja ei ole niin tarkka johtuen isommista molekyyleistä.