Huulten kestopigmentointi – mitä, miten ja kenelle?

Huulten kestopigmentointi

Huulten kestopigmentointi on maailmanlaajuisesti rakastettu trendi, joka on saanut myös suomalaiset ihastumaan. Huulten kestomeikki tekee arjesta helpompaa ja nopeampaa, sillä huulet näyttävät aina viimeistellyltä!

Parhaaseen lopputulokseen päästään kahdella pigmentointikerralla, joista toinen on vahvistuskerta. Tämän toimenpiteen hinta pitää sisällään kahden kuukauden sisällä tehtävän vahvistuksen. Ensimmäiseen pigmentointikertaan on syytä varata aikaa noin 3 h. 

Minulle pigmenttivärien turvallisuus on tärkeää. Hyvät pigmentit ovat edellytys upealle lopputulokselle. Lue toimenpiteessä käyttämieni Swiss Color® -pigmenttien puhtaudesta täältä.

Huulten kestopigmentointi on suosittu toimenpide

Huulten kestopigmentointi on kestomeikki huulille, joka kestää noin 2-3 vuotta. Tuttuun tapaan kestopigmentointi väritetään ihoon pigmentointikoneella, mikä tekee lopputuloksesta pysyvämmän. 

Tässä toimenpiteessä keskitytään luomaan huulten rajoista symmetriset ja kauniit. Väripigmentti häivytetään rajojen sisäpuolelle, mikä takaa upeat huulet myös ilman huulipunaa. Mikäli haluat saada lisää kokoa huuliin, saavutat todennäköisemmin täyteainehoidolla toivomasi lopputuloksen. 

Huulten kestopigmentointi ei ole erityisen kivulias, sillä toimenpiteeseen kuuluu alueelle levitettävä puudutevoide ensimmäisten vedosten jälkeen. Tuntemukset ovat kuitenkin henkilökohtaisia.

Kolme syytä huulten pigmentointiin

Miksi huulten pigmentointi on niin suosittu toimenpide? Se säästää aikaa, vaivaa ja mahdollisesti myös rahaa, jonka vuoksi yhä useammat kääntyvät pigmentoinnin puoleen. Ammattilaisen tekemä huulten kestopigmentointi on myös todella upea!

1. Et tarvitse huulipunaa

Huulipunat ovat ihania. Niistä tuleva sotku ja niiden aiheuttama vaiva ei kuitenkaan tee vaikutusta. Pigmentoidut huulet vapauttavat sinut jatkuvasta huulipunan korjailusta ja uusien punien ostamisesta. Voit meikata huulia jatkossakin, mutta tuskin näet tarvetta ehostukselle.

2. Huulesi ovat aina huolitellut

Unohda huultenrajauskynä ja huulipuna! Huulten kestopigmentointi rajaa ja korostaa huuliasi niin, ettei huulimeikille ole välttämättä tarvetta. Huulet ovat huolitellut kaikkialla uimarannalla, aamupalapöydässä ja yökylässä.

3. Pystyt parantamaan huuliesi ulkonäköä

Huulten kestopigmentointi korjaa värittömät tai epäsymmetriset huulet juuri sellaisiksi, joista olet unelmoinut. Huulia ei kuitenkaan ylirajata, vaan pigmentti väritetään huulten puna-alueelle. 

Kenelle huulten kestopigmentointi sopii?

Huulten kestopigmentointi on loistava valinta silloin, kun omiin arkirutiineihin kaipaa helppoutta. Huulten pigmentointi antaa huulille kaivattua väriä sekä muotoa, mikä tekee toimenpiteestä erittäin suositun. Toimenpiteen avulla on mahdollista luoda illuusio täyteläisimmistä huulista ilman täyteaineita. Huulten kestopigmentointi sopii etenkin, jos

  • huulten muoto on epäsymmetrinen
  • huulten väri taittuu sinertävään tai liilaan
  • huulten rajat ovat epäselvät.

Huulten pigmentoiminen ei ole vaihtoehto, mikäli käsiteltävällä alueella on aknea tai ihottumaa. Myös viruksen tai bakteerin aiheuttama infektio,  isotretinoiinilääkitys, raskaus tai esimerkiksi verenvuototauti on este pigmentoinnille. Monista muista pigmenttiväreistä poiketen sopii Swiss Color myös hiusväriallergiselle. Konsultoin sinua tässä asiassa tarvittaessa.

Huulten pigmentoinnin jälkeiset kotihoito-ohjeet

Huulten kotihoito on tärkeää, jotta väri säilyy hyvänä. Huolimattomalla kotihoidolla ei ammattilaisen tekemä työ pääse oikeuksiinsa. Pysyvä sävy voi olla jopa 50 % vaaleampi kuin väri juuri laiton jälkeen, joten älä säikähdä ensimmäisen päivän näyttävämpää lookia. Anna huulten parantua rauhassa eli unohda solarium sekä kuorivat kasvohoidot ja -tuotteet. 

  • Vältä huulien meikkaamista, koskettelua ja kastelua ensimmäisen vuorokauden aikana.
  • Voit levittää huulten alueelle hoitohoidetta. Huolehdi hygieniasta tällöin tarkkaan.
  • Älä raavi tai revi rupea, se lähtee iholta itsestään pois.

Vasta kun huulet ovat täysin parantuneet viikon tai kahden kuluttua, voit varata aikasi esimerkiksi hemmottelevaan kasvohoitoon. Saat minulta tarkat huulten kestopigmentoinnin kotihoito-ohjeet myös mukaan. Huulten kotihoito vaikuttaa pigmentin pysyvyyteen jopa 70 %. Lisää kestopigmentoinnin paranemisesta voit lukea täältä.

Huulten kestopigmentointi Helsinki ja Lahti

Eikö kuulostakin hyvältä? Huulten pigmentointi on syystäkin suosittu toimenpide! Sen ansiosta voit nukkua aamuisin hieman pidempään ja unohtaa jatkuvan huolehtimisen siitä, täytyykö huulipunaa korjata päivän mittaan. Huolellisesti annettuja kotihoito-ohjeita seuraten lopputulos säilyy upeana pitkään. Varaa aikasi Helsinkiin tai Lahteen, jossa teen kestopigmentointeja yli 10 vuoden ammattitaidolla. 

Varaa aikasi Helsinkiin tai Lahteen